Betfair РЕГИСТРАЦИЯ

Betfair е компания за организиране на спортни залози онлайн.

Тя е основана през 1999 г.от Андрю Блек и Ед Рей, като за първи път въвеждат спортните залози и предлагат на свойте клиенти да залагат директно един срещу друг.

Компанията е една от най-големите борси за онлайн спортни залози и игри. През 2013 г. Betfair стартира нов продукт за масовия пазар за фиксирани коефициенти Sportsbook.

Приходите на Betfair за 2013 г. са в размер на 387 милиона.Борсата обработва над 7 милиона транзакции всеки ден. Днес Betfair управлява три бизнес връзки:Спортни залози,игри и борса за залози. От 05.03.2014 г. Betfair Груп получава лиценз за хазарт в България.

Betfair Сметка:

Първото условие, за да залагате или играете на игри с реални средства, е да отворите и заредите сметка в Betfair. С откриването на сметка, вие приемате автоматично Правилата и условия за използване на сметката.

Сигурност:

Сигурността на личните данни и вашата сметка е напълно осигурена от екипа на Betfair, които разполагат със сертификат който е стандарт за управление на информационна сигурност с цел защита на данните.

За да се регистрирате в сайта на Betfair трябва да предоставите следната информация:
вашите имена, дата на раждане, вашия адрес, вашия имейл адрес, вашия телефонен номер или друга информация, която Betfair изисква,за отваряне на сметка.

Какво е Cash Out:

Cash Out е дело на Betfair, което ви позволява да си осигурите определена печалба или загуба,преди да изчакате края на мача. С едно натискане на cash out може да завършите всички залози, направени на един пазар.

Пазарът 'Draw No Bet' не предлага възможността за равен резултат. Можете само да изберете дали ще спечели отбор А или отбор Б. Ако срещата приключи с равен резултат след 90 минути плюс допълнителното време, всички залози на пазара се отменят и вие получавате залога си обратно.

*Cash Out е достъпен на различни пазари на Betfair. *Иконката на Cash Out се показана на пазарите само където е налична. *Cash Out сумите неса гарантирани, тъй като са базирани на актуалните Betfair пазари,където цените се движат постоянно.

Телефон за контакт:
От България: 00359 2491 7755
Извън работно време, можете да се свържете с Английски отдел "Клиенти" на телефон 0044 203 059 8888

Имейл за контакт:
support.bg@betfair.com

Betfair

  


Футболни прогнози  Съдържанието на сайта е подходящо само за лица на 18 и повече години.