Речник на спортните залози

А Б В Г Д E Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Второ полувреме - под/над
  Второ полувреме (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани във второто полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола.
Второ полувреме/НГ/ГГ
  Второ полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от второто полувреме на срещата (1, Х, 2).
Гостът да спечели на нула
  Гостът да спечели на нула – участникът трябва да предвиди дали гостът ще спечели срещата на нула (0-1,0-2... и т.н).
Гостът да спечели двете полувремена
  Гостът да спечели двете полувремена – участникът трябва да предвиди дали отбора гост ще спечели и двете полувремена в срещата.
Гостът без допуснат гол
  Гостът без допуснат гол – участникът трябва да предвиди дали отбора гост ще завърши срещата без да получи гол.
Голмайстор в мача - Двубой
  Голмайстор в мача - Двубой – участникът трябва да предвиди кой от двамата състезатели ще отбележи повече голове в срещата.
Гост няма залог
  Гост няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (1 или X). В случаите, когато редовното време на срещата завърши с резултат (2), на участниците се връща залога.
Гостът без допуснат гол
  Гостът без допуснат гол - второ полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора гост ще завърши второто полувреме без да получи гол.
Домакинът без допуснат гол
  Домакинът без допуснат гол – второ полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора домакин ще завърши второто полувреме без да получи гол.
Гостът без допуснат гол
  Гостът без допуснат гол - първо полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора гост ще завърши първото полувреме без да получи гол.
Домакинът да спечели на нула
  Домакинът да спечели на нула – участникът трябва да предвиди дали домакина ще спечели срещата на нула (1-0,2-0.... и т.н).
Двете полувремена под 1,5 гола?
  Двете полувремена под 1,5 гола? – участникът трябва да предвиди дали и в двете полувремена на срещата ще бъде отбелязан по един или по-малко гола.
Двете полувремена над 1,5 гола?а
  Двете полувремена над 1,5 гола? – участникът трябва да предвиди дали и в двете полувремена на срещата ще бъдат отбелязани по два или повече гола.
Домакинът да спечели двете полувремена
  Домакинът да спечели двете полувремена – участникът трябва да предвиди дали отбора домакин ще спечели и двете полувремена в срещата.
Домакинът без допуснат гол
  Домакинът без допуснат гол – участникът трябва да предвиди дали отбора домакин ще завърши срещата без да получи гол.
Двоен шанс в играта
  Двоен шанс в играта - при залог за Краен изход, вкл. Краен изход – първо полувреме и Краен изход – второ полувреме, както и при залог за Хендикап,участниците могат да използват и предвиждането Двоен шанс. Вариантите за това предвиждане са три (1Х, 12, Х2).
Домакин няма залог
  Домакин няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на срещата (X или 2).В случаите, когато редовното време на срещата завърши с резултат (1), на участниците се връща залога.
Домакинът без допуснат гол
  Домакинът без допуснат гол – второ полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора домакин ще завърши второто полувреме без да получи гол.
Домакинът без допуснат гол
  Домакинът без допуснат гол - първо полувреме – участникът трябва да предвиди, дали отбора домакин ще завърши първото полувреме без да получи гол.
Нагоре
Играч да отбележи гол в мача
  Играч да отбележи гол в мача – участникът трябва да предвиди дали футболиста ще отбележи гол в срещата.Автоголове не се зачитат.
Нагоре
Краен изход /НГ/ГГ
  Краен изход /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно крайния изход от срещата и дали двата отбора ще отбележат гол или не в срещата.
Кой ще изпълни последен ъглов удар?
  Кой ще изпълни последен ъглов удар? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни последен ъглов удар в срещата.
Кой ще изпълни първи ъглов удар
  Кой ще изпълни първи ъглов удар - участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар в срещата.
Кой ще изпълни повече ъглови удари (първо полувреме)?
  Кой ще изпълни повече ъглови удари (първо полувреме)? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни повече ъглови удари в първото полувреме на срещата. Може да се залага и на възможността броят на изпълнените ъглови удари да бъде равен.
Кой ще получи повече картони?
  Кой ще получи повече картони? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще получи повече картони в срещата.Може да се залага и на възможността броят на получените картони да бъде равен.
Кой отбор ще отбележи гол в срещата?
  Кой отбор ще отбележи гол в срещата? – участникът трябва да предвиди дали някой от отборите ще отбележи гол в срещата.
Кой ще изпълни първи тъч?
  Кой ще изпълни първи тъч? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи тъч в срещата.
Кой отбор ще получи първи картон?
  Кой отбор ще получи първи картон? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще получи първи картон в срещата. В случай, че първият картон в мача бъде отсъден на двама или повече състезатели от двата отбора, въз основа на един и същи инцидент, залозите се считат за познати с коефициент "1".
Кой ще изпълни първи ъглов удар?
  Кой ще изпълни първи ъглов удар? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще изпълни първи ъглов удар в срещата.
Кой отбор ще изпълни първи начален удар (център)?
  Кой отбор ще изпълни първи начален удар (център)? – участникът трябва да предвиди отбора, който ще изпълни първи начален удар (център) в срещата.
Кой отбор ще отбележи последен гол?
  Кой отбор ще отбележи последен гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи последния гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Кой отбор ще отбележи следващ гол?
  Кой отбор ще отбележи следващ гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи следващия гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Кой отбор ще отбележи първи гол?
  Кой отбор ще отбележи първи гол? – участникът трябва да предвиди кой отбор ще отбележи първия гол в срещата.Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Краен изход - Нечетен/Четен
  Краен изход (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди, дали общият брой голове, отбелязани в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
Краен изход - гост - под/над
  Краен изход - гост (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата от госта, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола.
Краен изход - домакин - под/над
  Краен изход - домакин (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата от домакина, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола.
КИ с хендикап
  КИ с хендикап – участникът трябва да предвиди изхода от срещата, като е зададено предварително предимство в резултата за един от отборите. Печелившият знак се получава, като крайният резултат от срещата се коригира с предварително зададеното предимство.
Краен изход-под/над
  Краен изход (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата,ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола.
Краен изход
  Краен изход – Участникът трябва да предвиди изхода от среща (1, Х, 2).
Нагоре
Метод на елиминиране
  Метод на елиминиране – участникът трябва да познае отбора, който ще елиминира съперника си и в кой етап ще се осъществи елиминацията – в редовното игрално време, в продълженията или след дузпи.

Нагоре
Минута на първи гол
  Минута на първи гол – участникът трябва да предвиди, в кой от посочените интервали ще бъде отбелязан първият гол в срещата. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.

Минута на първи гол
  Минута на първи гол – участникът трябва да предвиди в кой от посочените интервали, ще бъде отбелязан първият гол в полза на домакина. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.

Първо полувреме /НГ/ГГ
  Първо полувреме /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно изхода от първото полувреме на срещата и дали двата отбора ще отбележат гол или не в първото полувреме на срещата.
Първи 10 минути
  Първи 10 минути – участникът трябва да предвиди изхода от първите 10 минути на срещата (1, Х, 2).
Продължения с гол
  Продължения с гол – участникът трябва да предвиди, дали в срещата ще има продължение, в което ще бъде отбелязан поне един гол. В случай, че в мача няма продължение или в продължението не е отбелязан гол, залогът на участника е непечеливш.
Печеливша разлика
  Печеливша разлика – участникът трябва да познае разликата в резултата от отбелязаните голове в срещата в кой от посочените интервали ще бъде.
Първи гол/краен изход
  Първи гол/краен изход – участникът трябва да предвиди едновременно кой отбор ще отбележи първия гол в срещата и крайният изход от нея.
Последен голмайстор
  Последен голмайстор – участникът трябва да предвиди футболиста, който ще отбележи последния гол в срещата.Автоголове не се зачитат.
Първи голмайстор
  Първи голмайстор – участникът трябва да предвиди футболиста, който ще отбележи първия гол в срещата. Автоголове не се зачитат. Участникът има право да поиска чрез букмейкъра да му бъде определен коефициент и за друг футболист, освен посочените в програмата.
Полувреме с повече голове
  Полувреме с повече голове – участникът трябва да предвиди, в кое полувреме от срещата, ще бъдат отбелязани повече голове – първо, второ или равен брой голове в двете полувремена.
Първо полувреме - под/над
  Първо полувреме (под/над) – участникът трябва да предвиди, дали общият сбор от головете, отбелязани в първото полувреме на срещата, ще бъде по-малък или по-голям от 2,5 гола.
Първо полувреме
  Първо полувреме – участникът трябва да предвиди изхода от първото полувреме на среща (1, Х, 2).

Нагоре
Равенство няма залог
  Равенство няма залог – участникът трябва да предвиди изхода в редовното игрално време на среща (1 или 2).В случаите, когато редовното време на срещата завърши с равен резултат (Х), на участниците се връща залога.
Нагоре
Сбор голове(под/над) /НГ/ГГ
  Сбор голове(под/над) /НГ/ГГ – участникът трябва да предвиди едновременно дали общият сбор от головете отбелязани в срещата.
Сбор ъглови удари - Нечетен/Четен
  Сбор ъглови удари (Нечетен/Четен) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди дали общият брой изпълнени ъглови удари в първото полувреме на срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
Сбор ъглови удари - Нечетен/Четен
  Сбор ъглови удари (Нечетен/Четен) – участникът трябва да предвиди дали общият брой изпълнени ъглови удари в срещата, ще бъде нечетно (1, 3, 5 и т.н.) или четно (0, 2, 4 и т.н.) число.
Сбор голове - 0-1, 2-3, 4-5, 6+
  Сбор голове (0-1, 2-3, 4-5, 6+) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
Сбор голове - точен брой
  Сбор голове (точен брой) – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6+.
Сбор от минутите, в които са вкарани головете
  Сбор от минутите, в които са вкарани головете – участникът трябва да предвиди дали сбора от минутите на отбелязаните голове в срещата, ще бъде в един от посочените интервали. Пример: При резултат 2:1 и отбелязан първи гол в 15-ата минута, втори в 45-ата и трети в 65-ата сборът от минутите е 125. Головете, отбелязани в дадените от съдията продължения на полувремената, се считат за отбелязани съответно в 45-ата или 90-ата минута на срещата.
Сбор голове - под/точно/над
  Сбор голове (под/точно/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от головете, отбелязани в срещата, ще бъде по-малък, равен или по-голям от определения от Букмейкъра.
Сбор ъглови удари
  Сбор ъглови удари – участникът трябва да предвиди дали сбора от ъгловите удари, изпълнени в срещата, ще бъде в един от посочените интервали.
Сбор ъглови удари - под/над
  Сбор ъглови удари (под/над) – участникът трябва да предвиди дали общият сбор от ъгловите удари, изпълнени и от двата отбора в срещата ще бъде по-малък или по-голям от определения от Букмейкър.
Сбор голове - точен брой
  Сбор голове (точен брой) – участникът трябва да предвиди общия сбор от головете, отбелязани в срещата. Възможните варианти са 0, 1, 2, 3, 4, 5+.
Сбор ъглови удари - под/над
  Сбор ъглови удари (под/над) - първо полувреме – участникът трябва да предвиди, дали общия сбор от ъгловите удари, изпълнени и от двата отбора в първото полувреме на срещата ще бъде по-малък или по-голям от определеният Букмейкър.
Сбор голове - под/над
  Сбор голове(под/над) - гост - първо полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани в първото полувреме от отбора гост е по-малък или по-голям от определена от Букмейкърската граница.
Сбор голове - под/над
  Сбор голове(под/над) - домакин - първо полувреме – участникът трябва да познае, дали головете отбелязани в първото полувреме от отбора домакин е по-малък или по-голям от определена от Букмейкърската граница.
Нагоре
Точен резултат ПП/КИ - първо полувреме/краен изход
  Точен резултат ПП/КИ (първо полувреме/краен изход) – участникът трябва едновременно да предвиди точния резултат от първото полувреме и точния резултат от срещата.
Точен резултат
  Точен резултат – участникът трябва да предвиди точния резултат за срещата. Възможните варианти за предвиждане са до 5+ гола за всеки един от отборите.
Нагоре
Футболист, който ще отбележи първи хеттрик
  Футболист, който ще отбележи първи хеттрик – участникът трябва да предвиди футболиста, който първи ще отбележи три гола в срещата. Автоголове не се зачитат..
Нагоре
Ще бъде ли решен мача с дузпи?
  Ще бъде ли решен мача с дузпи? – участникът трябва да предвиди, дали победителят в мача ще бъде определен след продължения и дузпи.
Ще има ли червен картон?
  Ще има ли червен картон? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата.
Ще има ли продължения?
  Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали срещата ще приключи в редовното игрално време или ще се играят продължения.
Ще има ли пропусната дузпа?
  Ще има ли пропусната дузпа? – участникът трябва да предвиди, дали в редовното игрално време на срещата ще има дузпа, от която няма да бъде отбелязан и зачетен от съдията гол.
Ще има ли дузпа в мача?
  Ще има ли дузпа в мача? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъдена дузпа в срещата.
Ще има ли червен картон?
  Ще има ли червен картон? – участникът трябва да предвиди дали ще бъде отсъден червен картон в срещата.
Ще вкара ли гостът гол?
  Ще вкара ли гостът гол? – участникът трябва да предвиди дали гостът ще отбележи гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Ще вкара ли домакинът гол?
  Ще вкара ли домакинът гол? – участникът трябва да предвиди дали домакинът ще отбележи гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани.
Ще има ли продължения?
  Ще има ли продължения? – участникът трябва да предвиди дали в срещата ще има продължения след редовното игрално време.
Ще вкарат ли и двата отбора гол?
  Ще вкарат ли и двата отбора гол? – участникът трябва да предвиди, дали и двата отбора ще отбележат гол в срещата. Автоголовете се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани. Възможните варианти са са "Гол/гол” (и двата отбора ще отбележат гол) или “Няма гол” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол). "ГГ/НГ” (и двата отбора ще отбележат гол в първото полувреме / поне един от двата отбора няма да отбележи гол във второто полувреме). "ГГ/ГГ” (и двата отбора ще отбележат гол в първото полувреме и във второто полувреме). "НГ/ГГ” (поне един от двата отбора няма да отбележи гол в първото полувреме / двата отбора ще отбележат гол във второто полувреме). "НГ/НГ” - поне един от двата отбора няма да отбележи гол в първото полувреме / поне един от двата отбора няма да отбележи гол във второто полувреме
Нагоре

Футболни прогнози  Съдържанието на сайта е подходящо само за лица на 18 и повече години.