Бербатов за благотворителния мач: Ще бъде страхотно за всички, които обичаме футбола

Сряда, 12 Април, 2017

„Очаквайте още много изненади до мача.” Това каза Димитър Бербатов по повод организирания от неговата фондация и от тази на Луиш Фиго благотворителен двубой, който ще се играе на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски".

"Идеята се роди преди година чрез моята фондация - искахме да зарадваме хората в България и най-вече децата. След много обсъждания разбрахме, че фондацията на Луиш Фиго прави подобно нещо. Реших да му се обадя. Сметнаха, че сме сериозни и професионалисти, така че мачът ще бъде факт. Организацията ще бъде доста солидна, но до момента се справяме", коментира рекордьорът по голове с екипа на България пред bTV.

"Ще има още доста изненади, вървим по сценария. Радвам се, че хората, които поканих, откликнаха. Някои казаха "да", но още не сме ги обявили. Чакаме Фиго да оповести футболистите и от неговия отбор. Колкото по-сериозни имена пристигнат, толкова по-добре. Ще бъде празник за всички, които дойдат на стадиона”, допълни Бербатов и призова феновете да напълнят стадиона на 14 юни.

"Елате да се забавляваме заедно. Ще бъде страхотно за всички, които обичаме футбола."


Източник: Novsport.com