Билетите за Кобрата между 30 и 150 лева

Сряда, 2 Ноември, 2016

Билетите за дългоочаквания мач на Кубрат Пулев в столичната зала "Арена Армеец" ще струват между 30 и 150 лв., твърди "7 дни спорт". Те ще бъдат пуснати в продажба на 4 ноември (петък) в мрежата на Eventim. На 3 декември Кобрата ще се изправи срещу нигерийското страшилище Самюел Питър. Победителят от двубоя ще стане основен претендент на Антъни Джошуа за световната титла.

Промоутърите от "Зауерланд" вчера огледаха детайлно "Арена Армеец". Посещението им беше свързано с цялостната организация на мача. Хората от "Зауерланд" ще преценят колко да бъдат и къде да са разположени ВИП масите и телевизионните камери в залата, която побира 12 500 зрители. Всичко трябва да е съобразено с ринга, който ще бъде поместен в центъра на "Арена Армеец" и ще бъде доставен от Германия. Той е с размери между 5,5х5,5 и 6,5х6,5 м, а цялостният постамент за битката e във формата на квадрат - 20 на 20 метра.

Абсолютно всички подробности около организацията на боя ще бъдат изчистени до 10 дни. Мачът в "Арена Армеец" ще бъде за вакантната титла на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория 

На българския мениджър Ивайло Гоцев е основната заслуга за уреждането на двубоя между Пулев и Самюел Питър. Гоцев от дълги години се грижи за делата на нигериеца. Под негово ръководство африканецът успя да спечели световната титла и да изиграе общо три мача с братята Кличко. Българският мениджър живее в САЩ. Благодарение на неговите усилия българските любители на бокса ще гледат на живо изявите на Кобрата.


Източник: Novsport.com