Енрике: Ще рискуваме и ще се борим до последно с ПСЖ

Неделя, 5 Март, 2017

Треньорът на Барселона Луис Енрике вярва, че футболистите му могат да преодолеят ПСЖ, въпреки тежката загуба с 0:4 на „Парк де Пренс”. 

Реваншът на „Ноу Камп” от 1/8-финалите на Шампионската лига е на 8 март.

"Наистина мислих много за първия мач и не е нормално, че ни победиха толкова лесно, но нашата цел е да докажем, че сме най-добрият отбор и можем да преобърнем ситуацията за 90 минути”, посочи Лучо, който вече оповести своята раздяла с Барса в края на сезона.

„Имам непоколебима вяра в това, че можем да спечелим този сблъсък. Смятаме да рискуваме и искаме да създадем атмосфера, в която запалянковците да ни помогнат даже повече, отколкото обичайното. Феновете наистина ценят този отбор, независимо от това дали печели или губи. Никога не сме показвали липса на желание и затова запалянковците вярват, че е възможен обрат.”

„Мисля, че сме във върхова форма преди мач с наистина труден съперник и възнамеряваме да използваме шансовете си за място в следващия етап. Ситуацията изглежда безнадеждна, но ако направим всичко по правилния начин, кой знае какво може да се случи? Ще се борим до последните минути", увери треньорът.


Източник: Novsport.com