Йозил зарадва момиче в София

Четвъртък, 3 Ноември, 2016

Месут Йозил подари футболните си обувки на младо момиче на стадион “Васил Левски” в София малко след като открадна шоуто и радостта на Лудогорец с изблик на гениалност и гол за обрата до 2:3. 

След мача, когато звездите на Арсенал отидоха да поздравят няколкото хиляди, които ги подкрепяха от сектор “Г” на стадиона, момиче се покатери на оградата с плакат и надпис на немски: “Месут Йозил, подари ми фланелката си.” 

Понеже световният шампион с Германия вече бе останал без нея, той свали футболните си обувки и ги даде на девойката. А обувките са много специални - позлатени, току-що изработени от “Адидас” от специална колекция само за Йозил. Освен разцветката в златисто и бяло върху бутонките отново стои и специфично изписаната буква М. Тя обаче не е знак за Месут. А за любимата племенница на Йозил - Мира. Именно в нейна чест фамозният халф смуче пръста си все едно лапа биберон, в радостта си след гол от раждането на Мира през 2014 г. Заради нея прави и знака с три пръста - показва буквата М.Източник: Novsport.com