Кристиано молел фарьорка да му дойде на гости в хотелската стая

Четвъртък, 13 Октомври, 2016

„Написа ми всичко, бе­ше много отчаян да се видим”. Това разкри кра­савицата от Фарьорските острови Айми Хелбо. Тя показа чата с голямата звезда на Реал Мадрид. От него се вижда, че Крис­тиано я е молил доста настоятелно да дойде в хотелската му стая пре­ди двубоя срещу Фарьорите, който европейски­ят шампион Португалия спечели с 6:0.

"Не знам защо ми писа на мен. Аз му казах, че съм от Фарьорските о-ви, но в момента съм в Дания. Той остана много разочарован. И ме покани да дойда в къщата му в Мадрид в следващите дни", разкрива Хелбо, пише исландският сайт "visir".В същото време хоте­лът на Роналдо в Порту­галия се развива със ско­ростта на светлината. След като бе открит пре­ди няколко седмици, се­га вече сградата се пука по шевовете от гости. Изключителен лукс лъ­ха още от фоайето, а на рецепцията се вижда го­лям надпис: "Твоята лю­бов ме прави силен. Тво­ята злоба ме прави неу­държим".

Стаите са снабдени с всички екстри, като нощувка в обик­новена такава струва 200 евро. Престоят в по-лук­созните помещения има по-висока цена - 1000 ев­ро на вечер. Дизайнери­те на CR7 са помислили и за забавленията на по­сетителите. Невероятен лоби бар, както и играл­ни пособия - служат за запълване на свободно­то време на избралите да се настанят в хотела на Роналдо.


Източник: Novsport.com