Кристиано Роналдо: Събудих се с три блондинки преди финала на Евро 2016

Сряда, 23 Ноември, 2016

Кристиано Роналдо заяви, че не е изпитвал никакво напрежение преди финала на Евро 2016 между Португалия и Франция, като се пошегува, че в деня на финала се е събудил до три блондинки в леглото. Португалия спечели историческа първа титла на Европа, но Роналдо се контузи още в началото и беше заменен.

„Когато се събудих в деня на финала, бях с три блондинки в леглото. Не, сериозно, събудих се с ясното съзнание, че това е специален ден, че ще играем във финала на европейските финали срещу Франция, но въпреки това спах осем часа”, разказва Роналдо пред „Франс Футбол”.

Той обясни и ролята си на мотиватор, която най-ясно се видя, когато беше заменен срещу Франция.

„Разбира се, че говоря и в съблекалнята на Реал Мадрид, но с Португалия чувствам, че върша конкретна задача, защото там играчите повече ме считат за лидер, за някой, който им помага и ги защитава. Не чувствах толкова напрежение, колкото с Реал Мадрид на финала в Шампионска лига. С Португалия нямахме какво да губим”, обясни Кристиано.

„В Реал Мадрид трябва да печелиш, докато с Португалия, която до това лято нямаше голям трофей, го няма това напрежение. Можех да се събудя от притеснение посред нощ, но това не се случи. Когато отидох на закуска, осъзнах, че атмосферата е много позитивна. В съблекалнята на Реал Мадрид, преди да ида на Евро 2016, имаше много шеги, съотборниците ми казваха „Кристиано, ще се насладиш на една дълга лятна ваканция”, разказа звездата на Португалия.


Източник: Novsport.com