Обраха дома на Джон Тери

Събота, 4 Март, 2017

Крадци са обрали дома на футболната икона на Челси Джон Тери, след като са разбрали по публикувани снимки в социалните мрежи, че Тери и съпругата му отсъстват, тъй като са във ваканция, съобщава вестник "Сън".

 

Източникът на изданието уточнява, че много от откраднатите вещи са били известни на широката публика от снимки, които Тери и жена му са качили преди това в профил в социалната мрежа инстаграм. Семейството е потвърдило, че предишния уикенд е било на ски-ваканция в новоизграден курорт в Дубай (ОАЕ). Тогава се е случил и инцидентът- миналата събота в дома на играча в елитен район на графство Съри.

 

Имението на звездата се състои от 10 спални, домашен кино-салон с 34 места, подземен аквариум, е купено за 5 милиона паунда през 2014-а година от известния голф-играч Колин Монтгомъри.

 

Нападателите са успели незнайно как да обезвредят охранителната система на дома. Отбелязва се също така, че полицията продължава да събира още доказателства и да изяснява детайли около проникването в къщата. За момента се предполага, че обектът е избран от бандитите напълно целенасочено.

 

Джон Тери и жена му Тони Тери били изключително потресени, научавайки за изчезването на ценните предмети, части от интериора, всичко на стойност хиляди паунди. Самият футболист вече е наел допълнителна служба за безопасност, която да следи за къщата му.Източник: Novsport.com