Робен имал добро чувство, тази вечер ще се забавлява

Събота, 25 Март, 2017

Звездата на Холандия Ариен Робен заяви, че ще се забавлява тази вечер на терена на стадион "Васил Левски". Крилото на Байерн се присъедини към лагера на лалетата с лека контузия, но заяви, че е напълно готов за двубоя с България.

"Имам добро чувство за мача -посочи той. "Не се притеснявам от контузията, която имах. Готов съм за игра. Не съм сигурен, че съм по-силен от всякога, но се чувствам добре. Дано избегна травмите за дълго време напред. Срещу България ще се забавлявам и ще опитам да дам най-доброто от себе си", посочи фланговият играч. Робен бе посрещнат от доста фенобе на мюнхенския колос на летище София и бе приятно изненадан.
Капитанът на Холандия Уесли Снайдер засипа с похвали 17-годишния Матейс де Лигт от Аякс. Защитникът получи повиквателна за двубоя, както и за контролата с Италия на 28 март.
 
"Лигт може да е едва на 17 години, но изглежда като на 27 - каза Снайдер. - Когато видите неговият нюх към играта и физическото му състояние, ще забравите за неговата възраст", допълни Снайдер.


Източник: Novsport.com