Шекспир изпитва безгранична гордост след най-големия успех на Лестър в Европа

Сряда, 15 Март, 2017

Мениджърът на Лестър Крейг Шекспир като великия си съименник написа една велика страница, но в историята на „лисиците” и след успеха над Севиля с 2:0 на „Кингс пауър” и класирането за четвъртфиналите в Шампионска лига заяви, че изпитва безгранична гордост от отбора си

„Неизмеримо! Играчите могат да бъдат безкрайно горди от себе си. Бяхме страхотни от първия съдийски сигнал до края. На няколко пъти имахме късмет, но нашият характер беше страхотен”, каза Шекспир след триумфа пред BT Sport.

„Тези играчи се наслаждават да пресират съперника. Когато правим това, сме по-добър отбор. Идеята беше да направим играта възможно най-дискомфортна за Севиля в първите 15 минути. Когато най-много имахме нужда от Каспер, той се изяви блестящо. Заслужаваме да сме тук, току-що отстранихме един от най-добрите отбори в Европа по мое мнение. Техните качества са видими за всеки и можем да бъдем безкрайно горди. Минали са само три мача, но аз трябва да се насладя на момента тази вечер”, сподели щастливият треньор.


Източник: Novsport.com