В Англия: Владимир Гаджев е на кръстопът

Събота, 31 Декември, 2016

Бившият футболист на Левски Владимир Гаджев се намира на кръстопът. Той трудно успява да се наложи в Ковънтри Сити и ако нещата не се променят до лятото, е напълно възможно през лятото, когато му изчита договорът, да се наложи да си търси нов клуб.
 
Това мнение споделя журналистът в изданието Анди Търнър. В материала му се посочва и че още петима други футболисти може да се окажат ненужни в отбора – Джоди Джоунс, Рубен Ламейраш, Крис Стоукс, Райън Хайнес и Кайъл Рейд.
 
Търнър анализира всеки един от тях, а ето какво пише за Владимир Гаджев:
 
„29-годишният Гаджев вече е на кръстопът. Той бе привлечен със свободен трансфер от Левски София миналия март. Българинът получи нужното време да свикне със скоростта на английския футбол в края на миналия сезон, когато отборът можеше да си позволи това. Въпреки това, след напускането на Джон Флек и Ромен Винселот през лятото, очакванията към него бяха големи на базата на опита ми. Той трябваше да бъде заместник на Флек. Но след около пет месеца неговата кариера в Ковънтри не оправдава очакванията. Той тръгна добре през кампанията, но до момента има само 10 мача като титуляр и два пъти е влизал като резерва. Вече дори не попада в сметките за мачовете, след като не е играл от мача с Кроули Таун в началото на декември, когато се появи за малко на терена. Впоследствие беше неизползвана резерва, а в първия мач на новия мениджър Слейд дори не попадна в групата. Засега той има едва 18 мача, откакто дойде в клуба. Договорът му изчита през лятото и е възможно да се наложи да си търси нов клуб, ако нещата не се променят“.


Източник: Novsport.com