Верея кани Бербатов

Събота, 24 Септември, 2016
Димитър Бербатов може да избере сензационна посока на кариерата си. От новака Верея са предложили на нападателя договор до края на годината, научи „Меридиан Мач".

Офертата е дошла от добрия приятел на Митко - Александър Томаш, който е старши треньор на старозагорския тим. Той и асистентите му Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които също са много близки с Бербо, искат да размразят кариерата на големия нападател.

Към днешна дата бившата звезда на Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед е без отбор и на този етап няма изгледи да отиде зад граница преди края на годината. От Верея искат да използват именно този периода, за да го вкарат в редиците си.

От стадион „Трейс Арена" разкриха, че Бербатов вече няколко пъти е получавал устни оферти от Томаш да подпише с Верея, но на този етап Митко се дърпа, а финансовият аспект от евентуалната сделка няма нищо общо с това. Ясно е на всички, че старозагорци не биха могли да задоволят стандартните финасовите апетити на Митко, нито пък той иска да забогатява от Верея.

Новаците в елита все пак вярват, че нападателят в крайна сметка ще склони и ще изиграе няколко официални мача за отбора да края на годината.

Източник: Novsport.com