Най-успешните системи за футболни залози

Залози за над 0,5 или 1,5 гола в мач.

Всеки онлайн играч е заинтересован в намирането на начин да победи букмейкъра, за което трябва да има успешна система за футболни залози. Това не е гаранция за успех, но значително увеличава перспективите за вземане на печеливш залог. В тази статия ще разгледаме различни за печелене футболни системи за залози. Всяка система ще изисква от вас да имате акаунт с онлайн букмейкър така, че да може направите залог.

Цел на тази стратегия е двата отбора да имат най-малко един гол в мач. Не е необходимо да се определя какъв ще бъде крайният резултат. За тази система трябва да бъдете уверени, че мачът няма да завърши с 0-0 равенство. Системата е проста, но както с всички системи за футболни залози, се изисква някаква дисциплина. В резултат на висока успеваемост, системата е създадена редовно да печели малка сума, отколкото с един залог да се изгубите всичко!

Първо, посетете страницата за футболни залози betfair.com След което кликнете върху предстоящите мачове във всички водещи първенства и лиги. Изберете мача от който се интересувате, след което отивате на статистика на преки двубой. Така проследите статистиката, показваща всеки отбор в последните 6 мача.

Тотнъм и Манчестър Сити е пример за добър мач на който да заложите. Нито един от отборите не е завършил в 0-0 равенство в последните 6 мача. Това показва, че те имат добри нападатели или слаби защитници а може би и двете!

Както показва статистиката от сегашната форма става ясно, че в този мач е малко вероятно срещата да приключи 0-0 и поради това е добър пример да поставите залог за над 0.5 гола в мача.

Следващата стъпка е да отидете на вашия букмейкър и да поставите залог. Уебсайтът на betfair.com предлага следните коефициенти за двубоя: Тотнъм срещу Манчестър Сити - над 0.5 гола :

Коефициентите тук са основно 1.03, това означава, че букмейкърите са почти сигурни, че тези два отбора ще имат поне един гол в мача .

Ако заложите 10лева, то ще се реализира печалба от 0,30лева . Очевидно тази инвестиция е доста ниска, но всяка печалба е добра когато е сигурна.

Ако не е достатъчна, играча може да анализира статистическите данни, малко по-внимателно и да направи по-висок залог. В примера по-горе на 12 от последните 12 мача са завършили с повече от 2 отбелязани гола. Това показва, че имате 99% шанс да спечелите, ако заложите на над 1.5 гола.

Коефициентите на над 1.5 гола е 1.22 е, ако заложите 10лева,

че играта ще завърши с повече от 1,5 гола то печалбата ще е 2,20лева .

Очевидно вие може да увеличавате броят на головете на които залате, но колкото по-висок става коефициента, толкова по-голям е риска да загубите .

Ето защо ние сме добавили залог с ниска печалба, но с висок процент за печалба.

Другият успешен начин за изгодно залагане е да се приложи стратегия.

Тази система не разчита на задълбоченото познаване на конкретните отбори, участници в играта, вместо това тя изисква добър поглед към съответните статистически данни и шансове, които се предлагат от букмейкъра.

В тази система, залагаме на кой отбор ще спечели, завърши равен или загуби.

Букмейкърите предлагат коефициенти на базата на собствената си оценка на вероятния изход от мача.

Ние ще използваме Лудогорец срещу Пари Сен Жермен за пример.

Betfair предлага следните коефициенти за резултата:

Футболни прогнози

Можете да видите как техните анализатори смятат, че резултатът ще бъде в процентна вероятност за печалба: разделете 100 на числото което букмейкъра е дал като коефициент.

Например:

Лудогорец (Бъл.) = коеф. 8 . Тогава 100/8 = 12.5% вероятност Лудогорец да спечели.

Равен =коеф. 4.5 . Тогава 100/4.5 = 22% вероятност за равенство

Пари Сен Жермен (ФР.) = 1.40 . Тогава 100 / 1.40 = 71% вероятност за Пари Сен Жермен да спечели.

Това показва как букмейкърите градят шансове за печалба в своя полза,независимо от резултата. Въпреки това,те не винаги са прави.

Не всеки играч притежава същата способност да провери статистиката,както правят букмейкърите.

Prognozi-bg.com предлага безплатна статистика и прогнози въз основа на предишните мачове между отборите, моментното класиране в лигата.

Както при всички системи за футболни залози, важно е да останете фокусирани във вашите залози и печалбите ще станат ясни след известно време.

Всеки играч е разумно да тества системата известно време на хартия, преди да приеме предизвикателството. Използвайте една тетрадка, за да видите мачовете,на които ще залагате и отбелязвайте залога си дали печалби или губи. След като направите поне 20 игри,вие ще имате представа дали тази система е за вас или не.

Футболни прогнози


Футболни прогнози  Съдържанието на сайта е подходящо само за лица на 18 години.