Skrill (Moneybookers) СМЕТКА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Skrill е търговско име на skrill Limited, дружество, учредено съгласно законите на Англия и Уелс, упълномощено от Службата по Финансови Услуги (FCA) да извършва плащания и парични преводи през интернет.

Приет на водещите сайтове за залагания с над 10 години опит, Skrill е в движение, когато става въпрос за плащания и онлайн игри. Супер бързо и лесно плащане със Skrill, приет във всички големи букмейкъри, казина и покер зали. Пази вашите финансови данни дискретно всеки път когато плащате.

За да извършите плащане, изпращане или получаване на пари онлайн, с Skrill ви е нужен само имейл адрес и парола. Вашият Skrill акаунт ви предлага да изберете валута по ваш избор, от наличните валути. Имате право да теглите средства от вашия акаунт по всяко време. Няма минимална сума за теглене, но средствата по вашия Skrill акаунт трябва да бъдат достатъчни за покриване на всики приложими такси за теглене.

Откриване на Skrill акаунт

За да използвате услугите на Skrill вие трява да имате акаунт, като се регистрирате на Skrill.com

футболни прогнози

  

Отидете на OPEN A FREE ACCOUNT:

Стъпка 1:Въведете своя имейл адрес и парола по ваш избор

Стъпка 2:Въведете вашето Име и Презиме, дата на раждане

Стъпка 3:Отбележете местожителство по лична карта и валута която искате да бъде Вашата сметка

Стъпка 4:Въведете адрес, град и пощенски код на страната

Стъпка 5:Въведете вашия телефонен номер, отбележете с клик, че не сте робот и сложете отметка,че сте запознат с условията на Skrill

Влезте в емайл адреса ви за потвърждаване на регистрацията!

Депозит от банкова сметка към вашия Skrill

Skrill

  

Skrill клиентите могат да финансират тяхната Skrill сметка с банкови преводи от банкова сметка.

Депозити с кредитна/дебитна карта

Кредитните и дебитните карти са на разположение в световен мащаб,депозити с картите са мигновени,но имайте предвид, че се прилагат такси и първия депозит можа да иска удостоверение на самоличността.

Skrill подържа международни и местни видове карти: AMEX, VISA, MasterCard, JCB, Diners, Maestro, Laser,Carte Bleue, CartaSi, Postepay...

Добавяне на Кредидна или Дебитна карта в Skrill

За да добавите банкова сметка към Skrill вие трябва да направите следното: Влизате в профила в Skrill и отивате в Cards and Bank Accounts. След това натиснете Add Credit or Debit Card.

Skrill

  

Възможни карти за добавяне : American express, Diners Club International, MasterCard, VISA, JCB Въведете номера на вашата карта и месеца и годината на валидност, след което добавете защитния код който е на гърба на картата.

Добавяне на банкова сметка в Skrill

За добавяне влезте в Skrill и отидете на Cards and Bank Accounts. Натиснете Add Bank Account - въведете страната в която е банковата сметка, напишете универсалния SWIFT код на Вашата банка и IBAN-на от картата.

Какво трябва да посоча в банката при превод към Skrill? След регистрация в Skrill,ще получите клиентски номер(ID), който се намира под името ви горе в дясно. Банковия трансфер по сметка в Skrill от българска банка е безплатно и отнема от 2-5 работни дни. Тегленето от Skrill към банкова сметка отнема от 2-5 работни дни и струва 3.60лв.

За контакти:

Ако имате запитване към Skrill може да го направите на посочения имейл на help@skrill.comфутболни прогнози  Съдържанието на сайта е подходящо само за лица на 18 и повече години.