Какво е спортния залог?

футболни прогнозиПрави се споразумение между две страни, че който се окаже прав за определен резултат на дадено събитие ще получи определена сума заплащане. Най-често тези залагания се правят в спорта. Футбола е най-популярната форма на залог от който и да е спорт.

Освен това спорта става все по-популярен като развлечение през последните години, зрителите стават по информирани за отбори и играчи, с която информация предполагат крайния изход на мача, в следствие на парична печалба и това прави интереса по-голям.

Какво е букмейкър?

Силно казано всеки който предлага коефициенти за дадено събитие се нарича букмейкър. Букмейкърите събират залозите за определен изход на събитие и след приключване раздават печалбите, за които предварително знаем коефициента и сумата на печалбата.

футболни прогнози

Букмейкърите предлагат дълъг списък на футболни мачове със залагания за предстоящите няколко дни, в това отношение букмейкъра има голяма гъвкавост и може да променя многократно коефициентите. Спортните събития са по сложни, отколкото игрите с рулетки , зарове или карти - истината е, че един резултат никога не може да се определи математически.

Тук може да кажем че математиката не винаги играе роля при спортните прогнози. Много играчи предпочитат да работят с качествена информация за контузени,терен и други влияещи фактори за предстоящото събитие.

футболни прогнози

Защо трябва да използваме "БАНКА"

Всеки успешен играч използва своя "банка" на залагания.

Терминът банка означава определена парична сума която всеки играч е отделил за определен срок от време с която да залага.

По този начин играча следи парите си и определя каква сума може да отдели за залог и трябва ли да приема рискови залагания.

Размерът на залога трябва да е много малък процент от вашата банка. В противен случай много бързо ще загубите парите си.


футболни прогнози  Съдържанието на сайта е подходящо само за лица на 18 и повече години.